Header Ads

C. T. Popescu despre demisia procurorului general Tiberiu Nitu

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a intrat in direct pe postul de televiziune Digi24 si a vorbit despre demisia procurorului general Tiberiu Niţu. Cu sarcasmul bine cunoscut, CTP a declarat despre Nitu: „Acest domn Nițu, o nulitate, așa cum am putut să constatăm la întronarea sa în această funcție...


„Acest domn Nițu, o nulitate, așa cum am putut să constatăm la întronarea sa în această funcție... poate vă mai amintiți examenele acestui domn pentru funcție. A dat niște teste și prestația lui eu mi-o amintesc foarte bine: era ridicolă până la grotesc. Și totuși a fost pus acolo de domnul Ponta. Acum domnul Ponta nu mai este. E foarte simplu: dacă era premier domnul Ponta, domnul Nițu rămânea liniștit în funcție, cu tot cu încălcările legii pe care, probabil, că le-a comis”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

„Evident că are niște găuri în spate, în dosar, pe care nu are cum să le astupe. A făcut declarația aceasta bombastică: sunt nevinovat, sunt curat ca argintul strecurat, prin urmare îmi dau demisia. Eventual, într-o emisiune de umor poate apărea cu așa ceva. Nu mai are spate politic această persoană care nu ar fi trebuit niciodată să se afle în funcție. A fost pus acolo la paritate cu numirea doamnei Kovesi la DNA. A fost un război total acolo și domnul Nițu a fost parașutat în acea funcție, ca o amortizare a prezenței domnei Kovesi la DNA din partea domnului Ponta. Asta e tot”, a adăugat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a calificat „ca și inexistentă” colaborarea dintre Tiberiu Nițu și Laura Codruța Kovesi. „Din fericire, nu a reușit domnul Nițu să contreze prea eficient acțiuniile procurorilor DNA, el pentru asta aflându-se în respectiva funcție”, a mai spus C. T. Popescu.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.